Mindenünk az ingatlanos!

Egy irodának számos dologgal kell foglalkoznia, amelyek egyébként jól automatizálhatóak lennének (pl. új magánhirdetők felkutatása, heti hideghívás-statisztika, ártörés lehetőségének figyelése, környező irodák teljesítményének nyomon követése). A Realmonitor ezekre nyújt automatikus megoldást, így a tanácsadók és az irodavezetők a valóban fontos dolgokra koncentrálhatnak.

Ismerd meg közelebbről

Szeretnéd gyorsan megtalálni leendő ügyfeleid?

Realmonitor Magánhirdetői lista

Magánhirdetői lista és figyelő

A Realmonitorban egyszerűen kereshetsz és állíthatsz be automatikus figyelőt tetszőleges keresési feltételek szerint az interneten publikusan elérhető magánhirdetésekre. A magánlista azt is megmutatja, hogy az adott ingatlant hány iroda hirdeti már.

Nem szeretnél lemaradni jutalékodról?

Jutalékriasztás

A Realmonitor riaszt, ha a jutalékunk veszélybe kerül. Például valamelyik ingatlanunkat valaki más olcsóbban, vagy több kredittel kezdi el hirdetni.

Realmonitor Jutalékriasztás képernyő

Szeretnéd hívásaid egyszerűen intézni?

Realmonitor Hideghívó felület

Hideghívó

A Hideghívó segíti a hatékony hideghívást, a hívások eredményeinek visszakeresését, összesítését és kiértékelését.

Találd meg leendő ügyfeleidet most már a Facebookon is!

Facebook lista

Ma már egyre több tulajdonos elsősorban a Facebookon hirdeti meg az ingatlanát. A legtöbb ilyen ingatlan és tulajdonosa meg sem jelenik a hagyományos ingatlanos oldalakon. A Realmonitor Facebook listája láthatóvá és kereshetővé teszi számodra őket is.

Realmonitor Facebook lista

Szeretnéd, hogy ajánljunk téged a tulajdonosi hirdetőknek?

Ingatlanos ajánló

A már több mint 150.000 letöltéssel bíró Ingatlanhirdetés Figyelő alkalmazásban szeretnénk aktív, megbízható ingatlanost ajánlani azoknak az eladóknak és vevőknek, akik a környékükön keresnek szakembert. Ha szeretnéd, hogy téged is kiajánljunk nekik, hozd létre az ingatlanszakértői bemutatkozó profilodat.

Segítünk a hirdetés megfogalmazásában!

Shakespeare hirdetésíró

Add meg az ingatlan főbb jellemzőit és a Realmonitor megírja helyetted a hirdetés szövegét. Még a szöveg stílusát is megválaszthatod.

Próbáld ki a Realmonitort ingyen!

Kipróbálom

Nagyon köszönöm a regisztrációt! Beléptem és azonnal meg is néztem a jutalékriasztást, hogy most hogy állok 🙂 Hááááát ... már ez megérte! Nem semmi különbségeket láttam.

AndreaBudapest, XIV. kerület

Tisztelt Realmonitor! Igaz, hogy, már nem vagyok a cégnél, de továbbra is szükségem lenne a Realmonitorra. Nagyon jó ez az oldal!

KláriZugló

Kedves Tünde, köszönöm a teljes körű bemutatót és az elküldött anyagokat! Mint említettem, én már a rendszerük használója vagyok (teljes megelégedettséggel), az Ön professzionális segítségnyújtása csak megerősítette ezt a tapasztalatomat.

BélaSopron

Ismét a segítségeteket szeretném kérni. Egy nagyon kedves kolléganő is beszállna a buliba, így elküldeném az elérhetőségét, hogy ő is minél hamarabb tudja használni ezt a szupi rendszert!

GabriellaBudapest

Használtam, imádom, akarom! Érdekel az 1 éves 1 belépőlinkes lehetőség.

PéterMiskolc

Utánaolvastam több helyen is a web alkalmazásuknak. Több, más irodában dolgozó kollégától is pozitív visszajelzést kaptam. Nagyon hasznosnak tartom és az is szimpatikus, hogy folyamatosan fejlesztenek.

ZoltánDebrecen

Beállítottam a Hirdetésfigyelőt és reggelre egyetlen kerületre szűrve 18 e-mailt kaptam! Kávézás közben így már csak végig kellett néznem és hívnom a nagy részét.
Amíg éjjel aludtam, a Realmonitor elvégezte a keresgélést helyettem. Zseniális, köszönöm!

GáborBudapest

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!