1. Szerződő felek
1.1. A szolgáltatást a Realmonitor Kft. (1093 Budapest, Gálya u. 6., Cg.szám:

01- 09- 293936), mint szolgáltató (Továbbiakban: Realmonitor) nyújtja a www.realmonitor.hu weboldal látogatóinak és felhasználóinak.

2. A szolgáltatások köre

 1. 2.1.  Az általános szerződési feltételek időről időre változhatnak, a feltételek az összesRealmonitor Kft. által nyújtott szolgáltatásra vonatkoznak, melyeket közvetlenül, vagy közvetve (például: harmadik személy által) nyújtunk az interneten, mobil eszközökön, e-mailen, vagy telefonon keresztül.
 2. 2.2.  Honlapunk böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadta jelen Általános Szerződési Feltételeket.

3. Szolgáltatások és a szerződés
3.1. A Realmonitor ingatlanértékesítést támogató (továbbiakban: Realmonitor) szolgáltatást

biztosít a Felhasználó számára, amely az alábbi részekből áll:

 1. 3.1.1.  Magánlista: Kereső szolgáltatás, amely a hirdetés szövegében szereplő paraméterek (pl. négyzetméter, ár, lokáció) ill. magára a hirdetőre vonatkozó feltétel (pl. ne legyen ingatlanos) szerint keres az interneten megtalálható ingatlanhirdetések között. A keresés eredménye a publikus interneten fellelhető hirdetésekre mutató hyperlink gyűjtemény.
 2. 3.1.2.  Konkurencia kereső: Kereső szolgáltatás, melynek eredménye a publikus interneten megtalálható olyan ingatlanhirdetésekre mutató hyperlink gyűjtemény, ahol a Felhasználó által megadott ingatlanokat hirdetik.
 3. 3.1.3.  Konkurencia kereső böngésző plug-in: Olyan böngészőbe épülő eszköz, amely a Konkurencia kereső szolgáltatást közvetlenül a böngészőből teszi elérhetővé, a Realmonitor weboldal meglátogatása nélkül.

3.1.4. Telefonos modul: A telefonhívások adminisztrálását segítő eszköz, ahol Felhasználó munkatársai rögzíthetik és visszakereshetik az általuk bonyolított hívások eredményét, ill. hívási statisztikákat kérhetnek le.

 1. 3.2.  A Realmonitor a szolgáltatás nyújtásához alvállalkozókat vehet igénybe.
 2. 3.3.  Felhasználó hozzájárul, hogy az általa az interneten különböző oldalakon közzétettingatlanhirdetések a Realmonitorban és ahhoz kapcsolódó szolgáltatásaiban iskereshetővé és megjeleníthetővé váljanak a felhasználó számára.
 3. 3.4.  A Realmonitor szolgáltatásának fundamentális eleme, hogy a Felhasználó tanácsadóitszemélyreszabott információkkal segíti. Ehhez Felhasználó biztosítja a mindenkori aktuális iroda- és értékesítői listáját a Realmonitor számára. Egyedi adatkommunikációs fejlesztés hiányában ez a forrás lehet a Felhasználó saját weboldala is.
 4. 3.5.  A Realmonitor jogosult összesített piaci statisztikai adatok közzétételére, amely nem tartalmazhat semmilyen konkrét, a szerződő fél által a Realmonitor felületén bevitt egyedi adatot, és pusztán statisztikai adatszolgáltatási célokat szolgálhat.
 5. 3.6.  A Realmonitor jogosult a projektre referenciaként hivatkozni.

4. Díjak

 1. 4.1.  A Realmonitor használatáért Felhasználó havi licensz díjat fizet.
 2. 4.2.  Egy licensz mindig egy irodára, azon belül pedig maximum 10 felhasználóra enged hozzáférést. Így pl. 1 darab iroda 23 felhasználójának hozzáférését 3 darab licenszbiztosítja. Két irodához, ahol mindkét irodában 8-8 felhasználó hozzáférésére van igény 2 licenszre van szükség. Ha az egyik irodában csak 5, a másikban 11 felhasználó regisztrál, az összesen 3 licensz előfizetést jelent (1 licensz szükséges az első, 2 licensz a második iroda felhasználói számára).
 3. 4.3.  Egy licensz ára 12,500 Ft + ÁFA / hó, mely 10 értékesítő hozzáférését biztosítja.
 4. 4.4.  A mindenkori havidíjat Felhasználó előre fizeti, a Realmonitor CIB Banknál vezetett10702404-70132096-51100005 jelű bankszámlájára történő banki utalással, vagy automatikus bankkártyás fizetéssel.

5. Felelősségek

 1. 5.1.  A Realmonitor nem ellenőrzi a keresés során az interneten publikusan elérhető ingatlanhirdetések tartalmának pontosságát, az ilyen pontatlanságból eredő kárért nem vállal felelősséget.
 2. 5.2.  Technikai okokból, ha az eredeti hirdetési oldalakon változnak az adatok, előfordulhat, hogy a következő keresésig a Realmonitor találati listája egy korábbi állapotot mutat. A Realmonitor nem felelős a feltüntetett információk pontosságáért.
 3. 5.3.  A Realmonitor nem vállal felelősséget olyan technikai problémákért, amiért nem felelős, illetve hibákért, amelyek ellenőrizhetetlen vagy vis major körülmények között adódtak.
 4. 5.4.  A Realmonitor nem garantálja az adatok folyamatos elérhetőségét és szabadon dönt a szolgáltatás szünetelésével járó karbantartási munkák időpontjairól.

6. Alkalmazandó jog és joghatóság helye

 1. 6.1.  AjelenszerződésbennemszabályozottkérdésekreaPolgáriTörvénykönyvről2013. évi V. törvény rendelkezései irányadók.
 2. 6.2.  Esetleges jogvita esetén a Felek hatáskörtől függően a Budai Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.