Miben segít Neked a Realmonitor?

Magánhirdetői lista és Hirdetésfigyelő
Azonnal értesít, ha egy számodra érdekes magánhirdető jelenik meg a piacon a COM, Jófogás, Ingatlanbazár, Otthontérkép, Ingatlantájoló, Maxapró, Startapró, startlak.hu, koltozzbe.hu – és hamarosan a Facebook – oldalak bármelyikén, így elsőként csaphatsz le a legjobb ingatlanokra.

Jutalékriasztás
Azonnal értesít, ha a tulajdonos – a tájékoztatásod nélkül – árat csökkent egy másik iroda számára. Mivel a vásárlók az ár szerint sorba rendezett listán végighaladva előbb találkoznak az ugyanazon ingatlant olcsóbban hirdető irodával, a Realmonitor így valóban képes megmenteni a jutalékodat.

Facebook lista
Ma már egyre több tulajdonos elsősorban a Facebookon hirdeti meg az ingatlanát. A legtöbb ilyen ingatlan és tulajdonosa meg sem jelenik a hagyományos (COM, Jófogás, Otthontérkép, stb.) oldalakon. A Realmonitor Facebook listája láthatóvá és kereshetővé teszi számodra őket is.

Próbáld ki a Realmonitor alapcsomagot ingyen!

A Realmonitor Magánhirdetői listát és a Jutalékriasztást most egy hónapig ingyen kipróbálhatod.
Ehhez kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan keresni fogunk.

  Figyelem: az OTP Ingatlanpont és az Otthon Centrum tanácsadói rendelkeznek Realmonitor alapcsomag (Magánhirdetői lista, Jutalékriasztás, Hideghívó) hozzáféréssel. Ha ezeknél a hálózatoknál dolgozol, érdeklődj az irodavezetőnél.


  Magánhirdetői listaHirdetésfigyelőJutalékriasztásHideghívóFacebook lista

  Részletes árlistánkat itt találod.

  Nagyon köszönöm a regisztrációt! Beléptem és azonnal meg is néztem a jutalékriasztást, hogy most hogy állok 🙂 Hááááát ... már ez megérte! Nem semmi különbségeket láttam.

  Andrea, Budapest, XIV. kerület

  Tisztelt Realmonitor! Igaz, hogy, már nem vagyok a cégnél, de továbbra is szükségem lenne a Realmonitorra. Nagyon jó ez az oldal!

  Klári, Zugló

  Kedves Tünde, köszönöm a teljes körű bemutatót és az elküldött anyagokat! Mint említettem, én már a rendszerük használója vagyok (teljes megelégedettséggel), az Ön professzionális segítségnyújtása csak megerősítette ezt a tapasztalatomat.

  Béla, Sopron

  Ismét a segítségeteket szeretném kérni. Egy nagyon kedves kolléganő is beszállna a buliba, így elküldeném az elérhetőségét, hogy ő is minél hamarabb tudja használni ezt a szupi rendszert!

  Gabriella, Budapest, III. kerület

  Használtam, imádom, akarom! Érdekel az 1 éves 1 belépőlinkes lehetőség.

  Péter, Miskolc

  Utánaolvastam több helyen is a web alkalmazásuknak. Több, más irodában dolgozó kollégától is pozitív visszajelzést kaptam. Nagyon hasznosnak tartom és az is szimpatikus, hogy folyamatosan fejlesztenek.

  ZoltánDebrecen

  Beállítottam a Hirdetésfigyelőt és reggelre egyetlen kerületre szűrve 18 e-mailt kaptam! Kávézás közben így már csak végig kellett néznem és hívnom a nagy részét.
  Amíg éjjel aludtam, a Realmonitor elvégezte a keresgélést helyettem. Zseniális, köszönöm!

  GáborBudapest