Miben segít Neked a Realmonitor?

 
Magánhirdetői lista és Hirdetésfigyelő
Azonnal értesít, ha egy számodra érdekes magánhirdető jelenik meg a piacon a COM, Jófogás, Ingatlanbazár, Otthontérkép, Ingatlantájoló, Maxapró, Startapró, startlak.hu, koltozzbe.hu – és hamarosan a Facebook – oldalak bármelyikén, így elsőként csaphatsz le a legjobb ingatlanokra.

Jutalékriasztás
Azonnal értesít, ha a tulajdonos – a tájékoztatásod nélkül – árat csökkent egy másik iroda számára. Mivel a vásárlók az ár szerint sorba rendezett listán végighaladva előbb találkoznak az ugyanazon ingatlant olcsóbban hirdető irodával, a Realmonitor így valóban képes megmenteni a jutalékodat.

 
Mit tartalmaz a Realmonitor alapcsomag?

 
Az alapcsomag részét képezi a Magánhirdetői lista, a Jutalékriasztás, a Hideghívó és a Konkurencia statisztika. Az 1 hónapos próbaidő után eldöntheted, hogy előfizetsz-e a szolgáltatásra, melynek díja a következő:

Nettó díj:

  • Ingatlanirodák részére: 12,500 Ft / hó (10 főig)
  • Egyéni ingatlanosok éves előfizetéssel vehetik igénybe: 25,000 Ft / teljes évre

Kérj ingyenes próbát!

 

    Figyelem: az OTP Ingatlanpont és az Otthon Centrum tanácsadói rendelkeznek Realmonitor alapcsomag (Magánhirdetői lista, Jutalékriasztás, Hideghívó) hozzáféréssel. Ha ezeknél a hálózatoknál dolgozol, érdeklődj az irodavezetőnél.

     

    Várjuk jelentkezésedet! A Realmonitor csapata