A Realmonitort azért fejlesztettük, hogy mindazon időigényes tevékenységet automatizáljuk, amely elveszi a tanácsadó idejét azoktól a feladatoktól, ahol a személyes jelenlét nem pótolható. Így lényegesen több időt tölthetünk az ügyfélkapcsolatok ápolásával, tárgyalásokkal és üzletépítéssel.

Melyek azok a teendők, amelyek a Realmonitorral kiválthatók?

 • Magánhirdetők felkutatása, megbízásszerzés: mennyi időbe kerül napi szinten átböngészni a hirdetési portálokat?
 • Kikeresni, hogy kivel érdemes egyáltalán beszélni, aki nem adta már be 15 hálózathoz az ingatlant: a Realmonitor magánhirdetői listája megmutatja, hogy hányan hirdetik az adott ingatlant, így nem „vakon” hívod a potenciális ügyfelet.
 • Megtörtént már veled, hogy a megbízó másokhoz olcsóbban beadta az ingatlanát, és elfelejtett értesíteni róla? Az ilyen hirdetések felkutatása kézzel végezve fárasztó és esetleges.
 • Problémát okoz a hideghívások nyomon követése?
 • Szeretnéd tudni, hogy az irodád hogyan teljesít a környező irodák teljesítményével összehasonlítva?

Mi mindenben segít még a Realmonitor?

 • Megkönnyíti a rendszerezett, szervezett munkát. Kezdd a napot a Realmonitor használatával, nézd meg az új potenciális ügyfeleket (Magánhirdetői lista) és ellenőrizd a portfóliód állapotát (Jutalékriasztás).
 • Segít olyan relaváns portfóliót kialakítani, ami az optimális ingatlanértékesítési időt produkálja.

Immár 6 éve állunk több mint 4000 felhasználónk szolgálatában, miközben a Realmonitor eszköztárát folyamatosan bővítettük. Ügyfészolgálatunk pedig segít abban, hogy az ingatlanosok a legtöbbet hozzák ki a Realmonitor lehetőségeiből.

Neked hogyan segíthetünk? Kérj ingyenes próbát!

  Figyelem: az OTP Ingatlanpont és az Otthon Centrum tanácsadói rendelkeznek Realmonitor alapcsomag (Magánhirdetői lista, Jutalékriasztás, Hideghívó) hozzáféréssel. Ha ezeknél a hálózatoknál dolgozol, érdeklődj az irodavezetőnél.


  Magánhirdetői listaHirdetésfigyelőJutalékriasztásHideghívóFacebook lista

   

  Várjuk jelentkezésedet! A Realmonitor csapata