A Realmonitor immár 6 éve áll több mint 4000 felhasználója szolgálatában, miközben a Realmonitor funkciói folyamatosan bővültek. A Realmonitor segít abban, hogy a tanácsadók azokra a feladatokra fókuszálhassanak, amelyeket nem lehet számítógépes megoldásokkal kiváltani. Így több idő marad a személyes jelenlétet igénylő, professzionális feladatokra.

A Realmonitor moduljai


1. Magánhirdetői lista

A Realmonitor a nagy országos ingatlanhirdetési oldalakról és több tucat kisebb oldalról egy közös listába gyűjti ki számunkra az általunk megadott feltételeknek megfelelő magánhirdetéseket.

2. Jutalékriasztás a több eladásért
Az ingatlankeresők jelentős időt fordítanak a hirdetések böngészésére a neten. Legtöbbször a keresés részét képezi az is, hogy a kiválasztott ingatlant több ingatlanhálózat kínálatában is felkutatják, hogy megtalálják a legjobb ajánlatot – és azt a hirdetőt hívják, aki a legjobb áron hirdeti az ingatlant. Előfordulhat, hogy a nálunk meghirdetett ingatlanra idővel a tulajdonos megállapodik egy konkurens irodával alacsonyabb hirdetési árban. A Realmonitor azonnal jelzi, ha ilyen történik.

3. Hideghívó modul a telefonhívások követésére
A Realmonitor segít a hatékony hideghívásokban, azok adminisztrálásában és az ügyféltörténet pontos rögzítésében.

4. Konkurencia statisztika saját teljesítményünk értelmezéséhez
A Realmonitor heti összefoglalót készít a környező irodák teljesítményéről, az új behozatalok számairól. Ez azért fontos, mert segít értelmezni saját tanácsadóink teljesítményét. Ha az iroda egy adott hónapban 12 új ingatlant hozott be, az sok vagy kevés? Ha ugyanebben az időben a hasonló méretű környező irodák átlaga 4, akkor sok, ha 24, akkor kevés.

Kérj ingyenes próbát!

    Figyelem: az OTP Ingatlanpont és az Otthon Centrum tanácsadói rendelkeznek Realmonitor alapcsomag (Magánhirdetői lista, Jutalékriasztás, Hideghívó) hozzáféréssel. Ha ezeknél a hálózatoknál dolgozol, érdeklődj az irodavezetőnél.

     

    Várjuk jelentkezésedet! A Realmonitor csapata